855 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen T-Cross Müjdesi!

855 Bin TL’ye Sıfır Volkswagen T-Cross Müjdesi!
Sıfır ve ikinci el araç piyasası günden güne artarken, vatandaşlar uygun fiyata sıfır otomobil almanın yollarını araştırıyor. Bu kapsamda, Volkswagen’den 855 bin TL’ye sıfır T-Cross modeli satışa sunuluyor. İşte detaylar…

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Volkswagen, en sevilen modellerinden T-Cross’u ÖTV indirimli 855 bin TL’ye satışa çıkardı. Peki, kimler 855 bin TL’ye T-Cross sahibi olabilir, şartları neler? İşte cevabı…

Teknolojisi, dayanıklılığı ve uzun ömrüyle Türkiye’deki araç sahibi olmak isteyenlerin gözdesi konumuna gelen Volkswagen, ÖTV indirimli satışlarına devam ediyor. Türkiye’de son yıllarda derinleşen ekonomik kriz, artan dolar kuru, TL’nin değer kaybı ve enflasyon nedeniyle hemen her kalemde olduğu gibi otomobil fiyatlarında da rekor artışlar yaşandı. Sıfır otomobil fiyatlarındaki artış, ikinci el otomobillere de yansıyınca araç sahibi olmak adeta hayal hayaline geldi.

volkswagen-t-cross.jpg

855 BİN TL’YE SIFIR VOLKSWAGEN T-CROSS

Bu kapsamda, devletin ÖTV indirim imkânı bazı vatandaşlar için resmen bulunmaz bir nimet oldu. Devlet, yüzde 90 ve üzeri engeli bulunan vatandaşlara ÖTV indirimi sağlıyor. Bu indirimden faydalanmak için söz konusu vatandaşların SGK’dan yüzde 90 ve üzeri engeli bulunduğuna ilişkin belge almaları gerekiyor. Vatandaşlar, bu belge sayesinde ÖTV’siz sıfır otomobil sahibi olabiliyor.

Bu kapsamda, Volkswagen’in T-Cross modeli ÖTV’siz fiyatıyla büyük dikkat çekiyor. Volkswagen, T-Cross için ÖTV indirimi imkânı sunarak 855 bin lira gibi cazip bir fiyatla satışa sunuyor. Böylece, engelli vatandaşlar, ÖTV indiriminden yararlanıp 855 bin liraya Volkswagen T-Cross sahibi olabiliyor.

Öte yandan, ÖTV indirimli olmadan Volkswagen T-Cross 1.0 TSI 115 PS Manuel Life 1 milyon 493 bin lira bedelle satılıyor.